Modtag nyhedsbrev fra Bamserne

Vidste du at Bamsemuseets Venner har et nyhedsbrev? Her kan du læse om bamseaktiviteter, arrangementer på Bamsemuseet og Iscafeen i Skagen. Derudover kan du læse om alle de gode ting bamserne og deres venner udretter. I denne måneds nyhedsbrev kan du bl.a. læse om en nyhed i Bamsemuseets butik.

Bamseven Lotte Linnet har nemlig designet en helt unik bamse påklædningsdukke med tøj. Bamsen er inspireret af Bamsemuseets Lykkebjørn som bliver solgt til fordel for kræftramte børn på Skejby Sygehus. Lykkebjørn har allerede udrettet store ting, han har kunnet invitere de indlagte børn til Skagen, på picnic tur, til sommerfester med Cirkus og pølsevogn samt julefester. Af sådan en lille bjørn at være har Lykkebjørn udrettet meget.

Hvis du kunne tænke dig at følge med i bamsernes arbejde, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet HER.

Kunne du tænke dig at være med i bamsernes arbejde kan du tilmelde dig ved at sende en mail til Bamsemuseetogvenner@gmail.com med navn, e-mail adresse og telefon nr. Du kan læse mere om Bamsemuseets Venner, priser mm. HER.

Bamserne på Julemarked i Ålbæk

Fredag, Lørdag og Søndag 16-18. november og 23-25. november, samt 30. november-2. december, 7-9. december, og 14-16. december, glæde bamserne sig til at deltage på Julemarked, ved Gl. Aalbæk Kro, i Ålbæk.  Julemarked er åben kl. 11-20.

På Bamsemuseets udstilling, “Bamsernes jul”, kan man købe forskellige bamser, bamsetilbehør, ting med bamsemotiver, små trækvogne og stole til bamser og dukker. Honningbomber fra Christiansfeld og honning.

I dag indtog Jonna og Lene en af de 13 julehytter og begyndte at pakke ud og stille op.

Næste dag (fredag d. 16. november) er Julemarked åben …

Bamser og håndlavet bamse- og juleting …

… juleklip…

… Julehoningkager fra Christiansfeld…

…Julehytten står klar til besøgende.

Efterårsferien på Skagens Bamsemuseum

Panda siger – kom på besøg på Skagens Bamsemuseum i uge 42.  Vi holder  åbent alle dage, så du kan komme på uhyyyyyygeligt besøg i hele din efterårsferie. Vi har pyntet op i rigtig halloween stil og byder på sjove aktiviteter for både store og små.
Onsdag d. 17. kreativ værksted – kl.11-12.30 og igen kl. 13.30-: lav bamse eller panda  figurer fra rørperler eller en søde lille ler bamse.

Pinseaktivitet i Skagen

Maj har indtil videre vist sig fra sin allerbedste side og derfor vil Bamserne i Skagen gerne inviterer til udendørs aktivitet i Skagen by og omegn.

‘Bamsen der tabte sit hjerte til Skagen’ er lavet af Liz Hempel Jørgensen som en vaske ægte familieaktivitet. Der skal bruges ren power til at løse de forskellige opgaver og alle kan hjælpe til, både store som små.

Henover Pinsen kan i, ved henvendelse i Bamsemuseet, få udleveret et bevis for at have fundet bamsens hjerte samt modtage en lille præmie.

Vi glæder os til at se jer på Skagen Bamsemuseum.

Her kan du downloade historien om Bamsen der tabte sit hjerte til Skagen. For det bedste resultat skal dokumentet printes som dupleks med indbinding på den korte led.

Det er så dejlig at gå med hunden i skoven

I aftes var Bamse på Iscaféen, ved Bamsemuseet, for at høre Lars Morell tale om Hunde i Kunsten. Næsten lige så længe som hunden har været vores bedste ven, har den været med i kunsten. Men i dag, sagde Bamse, at hans bedste ven skulle være med ham ud i skoven.

Bamse og hunden på gåtur.

 

Bamse og pingvinerne i haven

Bamse tog sine gummistøvler og frakke på og kaldte på pingvinerne.
– Kom, vi skal ud i haven, foreslog Bamse.
Da de kom ud, blev de glade – fordi der var både sne og erantis blomster.

Bamse, Store P og Lille p var ude i haven i dag.