Events & Nyheder 2019

Bamserne står klar til en frisk sæson i 2019. Vi glæder os til at byde nye og gamle gæster velkommen samt at finde nye hjem til alle vores skønne bamser i Bamsemuseets butik. På glædeligt gensyn i Skagen Bamsemuseum.

Vinterferie hos bamserne

Uge 7+8 2019 – ALLE dage kl. 11:00-15:00

Der vil være Bamseværksted tirsdag d. 12. februar samt torsdag d. 14. februar. Begge dage kl. 11:30-12:30 samt kl. 13:00-14:30. Her kan du lave bamse-figurer af Fimo-ler og perler på plader.

Onsdag d. 13. februar samt onsdag d. 20 februar begge dage kl. 11:30-12:30 samt kl. 13:00-14:30, vil der i forbindelse med vores mini Japan udstilling være Bamseværksted, hvor du kan folde en Origami bamse eller lave andre sjove ting i papir.

Påskesang m. Jens Christian Wandt

Palmesøndag, 14. April 2019, kl. 16:30

Så er det igen tid til vores populære arrangement med Jens Christian Wandt. Påskesang på Iscafeen er i år flyttet til Palmesøndag. Den altid karismatiske Jens Christian Wandt byder igen velkommen og liner op med gode historier og fællessang. Vi byder på kaffe og lækker hjemmebag fra Birgits køkken.

Der er rift om pladserne, så husk at bestille plads i god tid på Bamsemuseetsvenner@gmail.com eller i Iscafeen mellem kl. 11-12 på tlf.: 98442108 (tast 2 for Iscafeen).

Påklædningsbamse af Lotte Linnet

Januar 2019

Lotte Linnet har i forbindelse med Bamsemuseets 20 års jubilæum i 2018 skabt denne skønne påklædningbamse. Bamsemuseets Lykkebjørn har siddet model og det må man sige er blevet gjort godt ;).

Påklædningsbamsen kan købes i Bamsemuseets butik for kr. 149,-

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

NYHEDER I BAMSEMUSEETS BUTIK

Sølv eller guld Lykkebjørn smykker (Bjørn Nørgaard). 2500 kr går til afd. kræftsyge børn på Skejby sygehus.
Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.