Events & Nyheder 2018

Bamsemuseet glæder sig til en skøn sæson i 2018. Vi glæder os især til besøg af gamle og nye bamsevenner og ikke mindst at kunne fejre vores 20 års jubilæum til sommer. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

Hunden i kunsten
– foredrag af Lars Morell (idehistoriker, kunstner, forfatter)

Onsdag d. 18. april, kl. 19.00 på Iscaféen, Oddevej 2, Skagen.

Lars Morell har skrevet et utal af bøger om bl.a. Asger Jørn, Per Kirkeby, Tom Krøjer og senest lavet et fantastisk film “De Originale”, som er blevet modtaget med stor begejstring.

Prisen er 100  kr og vi severer 1 glas vin.
Som det store og varme menneske Lars Morell er, går pengene til kræftsyge børn.
Tilmelding er nødvendig til Bamsemuseet på tlf. 98442108, eller Jonna på tlf. 40187173.

PÅSKE-JAGT

I påsken (24. marts til 2. april) holder Bamsemuseet åben alle dage fra kl. 11-15. During easter (24. march – 2. april) opening hours all days are 11 am – 3 pm.

Igen har vores lille Skagensbamse gemt 6 æg i montrene på Bamsemuseet (se billedet). Kan du finde hvor alle 6 æg er gemt? Hvis du kan, får du en påske godbid. Spørg ved indgangen efter svarkupon og blyant.
GOD PÅSKE.

Den lille Skagens Bamse har en påske hilsen til sine venner.

Så er det nu at du skal sikre dig billet til årets Påskesalon. Dette skønne arrangement er altid populært og man kan sagtens forstå hvorfor. Både kringle, kaffe og sanger er helt i top.

SE NYHEDERNE I BAMSE-BUTIKKEN

Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.