Events & Nyheder 2018

Bamsemuseet glæder sig til en skøn sæson i 2018. Vi glæder os især til besøg af gamle og nye bamsevenner og ikke mindst at kunne fejre vores 20 års jubilæum til sommer. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

VISESANG på Iscafeen

Søndag d. 24.6.2018 kl 16:30

Med Ole Sylow akkompagneret af Poul Bendixen synges de gode gamle og velkendte sange og revyviser. Vi forventer at det igen bliver et fantastisk hyggeligt arrangement.

Der er fri entré og ikke mulighed for bordreservation.

JAZZ på Iscafeen

I Iscafeen ved Mindestøtten spiller vores fantastiske Jazz orkester fra Århus med Mugge ved klaveret. Special guest er en afrikansk sangerinde fra Cape Town, som i disse dage gæster Danmark.

Kom og vær med og gør denne aften til noget helt særligt.

– ingen bordbestilling, ingen entré

Pop-Up Cocktailbar

Tirsdag d. 17. Juli kl. 17 på Iscaféen, Oddevej 2, Skagen

LOPPEMARKED FOR KRÆFTSYGE BØRN

Torsdag d. 19. Juli kl. 10:00 på plænen foran Iscafeens Rosenhave

Vi glæder os til endnu engang at kunne sælge ud af gamle men gode sager på vegne af kræftsyge børn. Anne står klar til at gøre en god handel og som altid har vi bestilt godt vejr til de handlende.

Alle penge fra salget denne dag går ubeskåret til kræftsyge børn gennem Foreningen for Bamsemuseets Venner. For mere information om Foreningens arbejde kan du klikke her.  Med hjælp fra sidste års loppesalg kunne Foreningen adoptere et værelse på Familiehuset Skejby på vegne af Skagen by.

SE NYHEDERNE I BAMSE-BUTIKKEN

Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.