Events & Nyheder 2018

Bamsemuseet glæder sig til en skøn sæson i 2018. Vi har indtil nu haft besøg af både gamle og nye bamsevenner og fejret vores 20 års jubilæum i sommers. Endnu har vi spændende arrangementer i vente for 2018. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

Åbningstider Julen 2018

22.-23. december Åbent 11:00-15:00
24.-25.-26. december LUKKET
27.-28.-29.-30. december Åbent 11:00-15:00
31. dec – 1. jan. LUKKET

“Smagen af Jul” i Lysets Landsby Ålbæk

Fredag-søndag i uge 46-50 kl. 11.00-20.00

I år vil bamserne også være at finde på Julemarkedet i Ålbæk i Ålbæk Gl. Krostue have. Julemarkedet vil være åben fredag-lørdag-søndag i ugerne 46-50. Alle dage vil der være åbent fra kl. 11 og helt til kl. 20, så der vil være rig mulighed for at kigge forbi. Vi glæder os til julehandel, hygge og massevis af skønne bamser og bamsevenner i vores lille julehytte. Hjertelig velkommen. Se billederne på bloggen.

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

Efterårsferie på Skagen Bamsemuseum

15.-21. oktober kl 11-15

I hele efterårsferien kan du besøge bamserne på Skagen Bamsemuseum. De har pyntet gevaldigt op i deres hyggelige museum og nu kan du opleve den uhyyyygelig stemning hos bamserne. Alt er dog naturligvis børnevenligt og bamserne glæder sig uendeligt til at byde alle velkommen.

Onsdag d. 17. Oktober vil der være workshop fra kl. 11-12 + kl. 13-15 sammen med Liz Hempel. Her vil der være mulighed for at lave din egen bamse.

SE NYHEDERNE I BAMSE-BUTIKKEN

Sølv eller guld Lykkebjørn smykker (Bjørn Nørgaard). 2500 kr går til afd. kræfsyge børn på Skejby sygehus.
Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.