Events & Nyheder 2018

Bamsemuseet glæder sig til en skøn sæson i 2018. Vi glæder os især til besøg af gamle og nye bamsevenner og ikke mindst at kunne fejre vores 20 års jubilæum til sommer. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

EU-Debat på Iscafeen

Tirsdag d. 9. oktober kl. 15:00-16:00

Fyraftenssang på Iscafeen

Fredag d. 12. oktober kl. 15:00-16:00

I forbindelse med Maratonsang d. 14. oktober inviterer Iscafeen, Oddevej 2, i Skagen til Fyraftenssang fredag d. 12. oktober kl 15:00-16:00. Jens Allan Mose sidder klar ved klaveret og der vil være mulighed for at  købe øl, vand, vin etc.

Alle er hjertelig velkommen og vi glæder os til endnu en stemningsfyldt aften i Iscafeens lokaler.

Kunstsnak med Bjørn Nørgaard

Søndag d. 14. oktober kl 16:00 på Skagen Odde Naturcenter

Efter rundvisning og fortælling af Bjørn Nørgaard på Skagen Odde Naturcenter vil Bamsemuseets Venner være vært med lidt mundgodt og en godt kunstsnak med Bjørn Nørgaard på Iscafeen, Oddevej 2A, 9990 Skagen.

Vi håber at mange har lyst til at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Efterårsferie på Skagen Bamsemuseum

15.-21. oktober kl 11-15

I hele efterårsferien kan du besøge bamserne på Skagen Bamsemuseum. De har pyntet gevaldigt op i deres hyggelige museum og nu kan du opleve den uhyyyygelig stemning hos bamserne. Alt er dog naturligvis børnevenligt og bamserne glæder sig uendeligt til at byde alle velkommen.

Onsdag d. 17. Oktober vil der være workshop fra kl. 11-12 + kl. 13-15 sammen med Liz Hempel. Her vil der være mulighed for at lave din egen bamse.

SE NYHEDERNE I BAMSE-BUTIKKEN

Sølv eller guld Lykkebjørn smykker (Bjørn Nørgaard). 2500 kr går til afd. kræfsyge børn på Skejby sygehus.
Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.