Events & Nyheder 2018

Bamsemuseet glæder sig til en skøn sæson i 2018. Vi glæder os især til besøg af gamle og nye bamsevenner og ikke mindst at kunne fejre vores 20 års jubilæum til sommer. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

20 års jubilæumsfest

Fredag d. 17 – søndag d. 19. August

For 20 år siden i år, åbnede vores skønne Bamsemuseum og det bliver fejret med sjove aktiviteter, skattejagt på Bamsemuseet og søde småkager til alle. Vi håber at få en forrygende festweekend med dig som gæst.

Bamserne holder jubilæumsfest

Denne weekend 18-19 august, fejrer vi jubilæum på Bamsemuseet – blandt andet holder vi kreativet værksted lørdag og søndag kl.10-12 og kl.13-15.
Vi laver små bamser fra rørperler eller polymer-ler.
Bamsemuseet tilbyder forfriskning til museets gæster.

SE NYHEDERNE I BAMSE-BUTIKKEN

Sølv eller guld Lykkebjørn smykker (Bjørn Nørgaard). 2500 kr går til afd. kræfsyge børn på Skejby sygehus.
Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.