Events & Nyheder 2018

Bamsemuseet glæder sig til en skøn sæson i 2018. Vi glæder os især til besøg af gamle og nye bamsevenner og ikke mindst at kunne fejre vores 20 års jubilæum til sommer. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

Pop-Up Cocktailbar

Tirsdag d. 17. Juli kl. 17 på Iscaféen, Oddevej 2, Skagen

MADS HEINDORF OG BAMSEN

18. juli 2018 kl. 16:00

Det er med stor tak og rød løber at Skagen Bamsemuseum byder velkommen til Guldsmed Mads Heindorf. Vi glæder os til hans præsentation af hans unikke og skønne Bamsesmykker, som vi vil sælge i Bamsemuseets butik.

Mads udtaler selv følgende om sine bamsesmykker: “En bamse om halsen er en beskytter og en trofast ven. Med sit nuttede udseende rækker den ud til alle og siger: “Kram mig, elsk mig!” Og gør det bare; vi trænger til det. Alle kan bamse sig til lidt mere kærlighed.”

Mads Heindorf har doneret et helt unikt smykke til Foreningen for Bamsemuseets Venner og deres arbejde for kræftsyge børn.

LOPPEMARKED FOR KRÆFTSYGE BØRN

Torsdag d. 19. Juli kl. 10:00 på plænen foran Iscafeens Rosenhave

Vi glæder os til endnu engang at kunne sælge ud af gamle men gode sager på vegne af kræftsyge børn. Anne står klar til at gøre en god handel og som altid har vi bestilt godt vejr til de handlende.

Alle penge fra salget denne dag går ubeskåret til kræftsyge børn gennem Foreningen for Bamsemuseets Venner. For mere information om Foreningens arbejde kan du klikke her.  Med hjælp fra sidste års loppesalg kunne Foreningen adoptere et værelse på Familiehuset Skejby på vegne af Skagen by.

SPINDOKTOREN OG SKRÆDDEREN MØDES I DUET           PÅ BAMSEMUSEET

Lørdag den 21. Juli kl. 20:00

Skrædderen & Spindoktoren

Skagens Bamsemuseum – Caféen
Entré Kr. 100,-  går ubeskåret til arbejdet for kræftramte børn.

Rulle Grabow og Rasmus Rust Bergstrøm har ofte sunget sammen – men aldrig offentligt. Sidste sommer endte de en sen aften i selskab med Jonna Thygesen fra Bamsemuseet. Der blev sunget og fortalt historier, og Jonna tænkte det her er lige til en festlig aften i caféen. Der var ikke langt fra tanke til handling og nu er koncerten en realitet.
Rasmus siger ”Husk kontanter på aftenen, for vi synger ”Køb blomster, køb blomster” – og både strømpebånd og høje hatte er klar til at blive fyldt”.

SE NYHEDERNE I BAMSE-BUTIKKEN

Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.