Events & Nyheder 2018

Bamsemuseet glæder sig til en skøn sæson i 2018. Vi glæder os især til besøg af gamle og nye bamsevenner og ikke mindst at kunne fejre vores 20 års jubilæum til sommer. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

Lars Morell i Skagen Bio

Lørdag d. 22. September kl. 16:00

Efterårsferie på Skagen Bamsemuseum

15.-21. oktober kl 11-15

I hele efterårsferien kan du besøge bamserne på Skagen Bamsemuseum. De har pyntet gevaldigt op i deres hyggelige museum og nu kan du opleve til uhyyyygelig stemning hos bamserne. Alt er dog naturligvis børnevenligt og bamserne glæder  dig uendeligt til at byde alle velkommen.

SE NYHEDERNE I BAMSE-BUTIKKEN

Sølv eller guld Lykkebjørn smykker (Bjørn Nørgaard). 2500 kr går til afd. kræfsyge børn på Skejby sygehus.
Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.