Events & Nyheder 2019

Bamserne står klar til en frisk sæson i 2019. Vi glæder os til at byde nye og gamle gæster velkommen samt at finde nye hjem til alle vores skønne bamser i Bamsemuseets butik. På glædeligt gensyn i Skagen Bamsemuseum.

Find din indre bamse med Susse Wold

31. Juli 2019 kl. 10:30 – 11:30

Pris: 100 kr. -billetter kan købes på Billetten.dk

Skuespiller og forfatter Susse Wold gæster Skagen Bamsemuseum med skønne historier om hendes bamser, der nu bor på Skagens Bamsemuseum.  Guldsmed Mads Heindorf vil ligeledes fortælle om de bamsesmykker han har skabt til Bamsemuseet. Al overskud fra salg af disse smykker går til kræftramte børn og deres familier på Skejby Sygehus.

Der er kun et begrænset antal pladser, så skynd dig at købe din billet og gå ikke glip af dette hyggelige arrangement.

Cykeltur med Christopher Juul-Jensen

31. Juli 2019 kl. 10:00

Cocktailbar POP-UP

16. Juli 2019 kl. 17:00

Velgørenheds loppemarked, efterår 2019

OBS på dato-ændring

Foreningen Bamsemuseets Venner har besluttet at udsætte vores årlige loppemarked til efteråret. TAK til alle som har støttet os om sommeren og en kæmpe tak til ANNE MADIRAZZA for at bruge en feriedag og gøre dette loppemarked til en festlig og indbringende dag.

Nærmere info kommer senere.

Bamserne er klar til loppemarked
Den lille Skagens Bamse og vennerne har samlet mange, sjove ting til salg på loppemarked.

Søndag, kl. 16.30,  d. 12. maj, “Mor Danmarks Dag”
Ole Sylow og Poul Bendixen synger viser. Som sædvanlig, på Is-caféen, med gratis adgang.

Dagplejemødre og børn på besøg – Bamsemuseet d. 8. maj – til bamsehygge

Dagplejemødrenes udflugt
Hygge i Bamsemuseets gårdhave

Påskesang m. Jens Christian Wandt

Palmesøndag, 14. April 2019, kl. 16:00

Pris 125 kr (inkl. kaffe/kringle)

Så er det igen tid til vores populære arrangement med Jens Christian Wandt. Påskesang på Iscafeen er i år flyttet til Palmesøndag. Den altid karismatiske Jens Christian Wandt byder igen velkommen og liner op med gode historier og fællessang. Vi byder på kaffe og lækker hjemmebag fra Birgits køkken.

Der er rift om pladserne, så husk at bestille plads i god tid på Bamsemuseetogvenner@gmail.com eller i Iscafeen mellem kl. 11-12 på tlf.: 98442108 (tast 2 for Iscafeen).

Påske værksted for børn Skærtorsdag 18/4

Hjælp os med at pynte op til Påske på Skagens Bamsemuseum –  bamserne holder kreativt værksted for børn kl. 1100-1230 og kl. 1330-15.00 …

Panda lavet af Hama rørperler på bamse-plade

… og bamserne har gemt påske æg i montrene – find og tæl hvor mange og få en lille

Påklædningsbamse af Lotte Linnet

Januar 2019

Lotte Linnet har i forbindelse med Bamsemuseets 20 års jubilæum i 2018 skabt denne skønne påklædningbamse. Bamsemuseets Lykkebjørn har siddet model og det må man sige er blevet gjort godt ;).

Påklædningsbamsen kan købes i Bamsemuseets butik for kr. 149,-

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

NYHEDER I BAMSEMUSEETS BUTIK

Sølv eller guld Lykkebjørn smykker (Bjørn Nørgaard). 2500 kr går til afd. kræftsyge børn på Skejby sygehus.
Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.