Marts Bamseven – Lars Ravn

Kunstner Lars Ravn

Fredag d. 21. februar kunne Iscafeen åbne dørene for en poetisk aften med Lars Ravn og hans hustru Fan Mei. Aftenen var arrangeret af Torben Stæhr, som er en god ven af parret. Men hvordan er Lars Ravn, fra Vejle fundet sammen med poeten Fan Mei fra Xiamen i Kina? Den kærlighedshistorie kan du læse meget mere om i deres fælles bog, 我们是谁? Hvem er vi?

Hvem er vi?

Faktisk har Lars Ravn længe haft en tilknytning til Bamsemuseet, da vi har haft hans kunstværker udstillet. I dag kan du finde de tre kaniner af Lars Ravn i Iscafeen. De blev købt hos Hans med de røde seler, på Skagen Odde Naturcenter og har siden fundet sig til rette mellem bamser og gode venner på Iscafeen. Derudover deler vi også en forbindelse gennem Bamsemuseets Venners næstformand, Else Marie Bukdahl. Hun er intet mindre end begejstret for Lars Ravns værker og har været med til at introducere Lars’ kaniner til bamsernes univers i Skagen.

Bamse og kanin af Lars Ravn

Lars Ravn har i anledning af hans besøg skabt en tegning af kaninen og bamsen sammen. De repræsenterer ham og hans hustru, men som med al kunst kan vi hver især tolke vores egne historier ud fra billedet og bamserne er mere bogstavelige og ser dem selv med deres gode ven kaninen.

Vi glæder os til en måned med Lars Ravn, som i kan følge på vores facebookside. Her vil vi løbende lægge billeder og opslag op om månedens Bamseven.