September Bamseven – Christopher Juul-Jensen

Cykelrytter Christopher Juul-Jensen

Christopher Juul-Jensen tv. med hans bror Thomas Juul-Jensen på deres farfars Boulevard i Skejby

Christopher er professionel cykelrutter og er på nuværende tidpunkt i færd med sin 3. Tour de France, hvor han cykler for Mitchelton-Scott.

Christopher er barnebarn af Palle Juul-Jensen, medicinaldirektør og medvirkende til udviklingen af Skejby sygehus, som selv var en ivrig cykelrytter. Derfor kan du i dag besøge Familiehuset i Skejby på Palle Juul-Jensens Boulevard, hvor også Christopher er en flittig gæst og har del i flere velgørende arrangementer, til fordel for de børn og familier som i perioder bor i Familiehuset.

Heriblandt kan nævnes hans cykeltur med efterfølgende foredrag på Iscafeen i Skagen. Her fik man mulighed for at cykle sammen med Christopher og derefter høre om hans liv som professionel cykelrytter. Hans bror, kunstneren Thomas Juul Jensen, har ladet sig inspirere af Christopher og har i den forbindelse skabt et værk, som stadig kan købes i bl.a. Vilde Vaser for bare 100 kr. Værket er trykt som plakat og overskuddet herfra går til fordel for alvorligt syge børn og deres familier i Skejby. 

Plakat af Thomas Juul-Jensen kan købes i bl.a. Vilde Vaser for 100 kr.

Christopher er ikke bare en dygtig cykelrytter, han er betænksom og hjertevarm og inviterer ofte børn i Familiehuset til at kontakte ham til en hyggelig snak om sport mm. Hans iver for at hjælpe er uendelig og selv her under tour de france sætter han tid af til at besvare spørgsmål fra børn i Familiehuset i Skejby. Vi kunne ikke være mere taknemmelige og glade for den gejst han bringer med sig hvor end han går og vi hepper naturligvis også på ham ved dette års Tour de France.

Som altid kan du følge med på facebook for at lærer mere om månedens bamseven.