Bamsernes børneunivers

Bamserne elsker at lege og tage på eventyr og her i deres børneunivers kan du få inspiration til leg med bamserne. Her kan du downloade diverse print-selv lege, som du kan bruge hjemme, på ferie og især i Skagen.

Bamsernes butik

Bamserne elsker at lege butik. Du kan lave din helt egen butik med bamsernes print-selv penge med eller uden beløb. Bamserne har her lavet en lille slikbutik, hvor deres venner selv kan blande en skål slik for 15 kr. Legen er god til at øve tal, værdi og hovedregning. Rigtig god fornøjelse!

Bliv stjernen i dit eget show

Elsker du at lave et show? Så har bamserne her gjort det nemmere for dig at holde styr på dit publikum. Bamserne har lavet billetter som du kan printe, klippe ud og dele ud til alle du kender, så du er garanteret et flot publikum til dit fantastiske show.

Er du klar med en danseopvisning, et cirkus, akrobatik, sang, teater eller måske en karate fremvisning? Der er ingen grænser for fantasien. Nedenunder kan du finde print-selv billetter til leg.

Eventyr med Buddylina

På Skagen Bamsemuseum kan du købe de bedste og blødeste rejsekammerater og især Buddyline er en eventyrlysten rejseven.

Buddylina elsker at lave gode minder så derfor har hun altid en lille rejsbog med sig til billeder og gode historier fra alle de steder i besøger. Det seneste eventyr er fra Skagen, hvor bamserne på fineste manér har vist rundt, men nu er det tid for nye eventyr, skal du med?

Du kan købe Buddylina i Skagen Bamsemuseums butik og downloade din egen feriebog herunder. Her kan du bl.a. se hvor Buddylina har været indtil nu, men sammen kan i skrive videre i feriebogen og fortælle om nye fantastiske eventyr.

H.C. Andersen

Bamserne elsker et godt eventyr og hvem i Danmarks historien er bedre til eventyr end selveste H.C. Andersen. På denne tegning kan du selv farvelægge hans eventyr i bamseform. På tegningen kan du finde hele 12 forskellige eventyrfigurer inklusiv H.C. Andersen.

På Skagen Bamsemuseum kan du købe alle eventyrene i postkort. De oprindelige malerier er at finde på OUH H.C. Andersen Børnehospital.