Events & Nyheder 2022

Bamserne står klar til en frisk sæson i 2022. Vi glæder os til at byde nye og gamle gæster velkommen og håber på at 2022 vil bringe os mulighed for at samles igen. På glædeligt gensyn på Skagen Bamsemuseum.

Ginsmagning & Tapas

Fredag d. 22. juli kl. 18:00 –  Pris 449,- + billetgebyr KØB BILLET HER

Overskuddet fra billetsalget går til TrygFondens Familiehus, som skaber glæder og oplevelser for kræftsyge børn på Skejby Sygehus. 

Ginsmagning med ginspecialist Alexander Kjær.
Alexander har flere års erfaring bag baren på bl.a. Cocktail-klubben Cock’s & Cows, Cafe Åland i Aarhus og senest som medejer af en freelance bartender-virksomhed. Dertil har han over de sidste tre år arbejdet som konsulent, ambassadør og On-Trade brand activator for Pernod Ricard, verdens femte største spiritus leverandør.
 
Vi glæder os til en festlig og lærerig aften, hvor vi skal smage 4 forskellige gin og 4 forskellige tonics. I vil få tips og tricks til valg af gin og sammensætning af gin og tonic og dertil serverer vi en let tapasanretning fra Slagter Munch.

 

Mød Billedvæver Inge Bjørn med Lars Morell

Søndag d. 15. Maj 2022 kl. 15:00

Et af de mest spændende mennesker i vor tid er den 97-årige billedvæver, Inge Bjørn. I årene efter befrielsen fandtes der et udpræget mangelsamfund, hvor landbokvinderne var meget opmærksomme på at økonomisere mest muligt med fødevarer og tekstiler. I denne tid cyklede den unge Inge Bjørn rundt på Silkeborgegnen som tekstillærerinde.

Dette arrangement foregår som en dialog mellem Inge Bjørn og idehistoriker Lars Morell.

Billetsalg med henvendelse på tlf.: 40187173 – Pris 100,- kr

Pengene fra billetsalg har Inge Bjørn valgt at donere til Bamsemuseets arbejder for alvorligt syge børn og deres familier i Skejby.

 

Leif Sylvester

   Bamserne har endnu en glædelig overraskelse. Nu kan du også købe Leif Sylvesters Bamsemotiv som pose. Perfekt til madpakken, en tur på stranden, bamsetransport eller andet sjovt. Pengene fra salg af posen går til alvorligt syge børn og deres familier.

Prisen er 125,- kr.

Posen kan købes i Bamsemuseets butik eller ved henvendelse på Bamsemuseetogvenner@gmail.com

VI ÅBNER IGEN

                Endelig kan vi åbne vores Bamsemuseum igen.

Lørdag d. 1. maj kl. 10:00 kan du igen komme på besøg. Vi følger naturligvis alle anvisninger og derfor skal du være opmærksom på følgende:

– Du skal have en negativ corona-test som ikke er mere end 72 timer gammel.

– Du skal bruge mundbind under dit besøg på Bamsemuseet.

-Vi stiller håndsprit til rådighed i rigelige mængder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

 

Leif Sylvester Bamseplakat

                 Bamserne er så glade, de har nemlig fået en gave af Leif Sylvester ham selv, et bamsemotiv som vil børn det vel.

Et bamsemotiv trykt som plakat i str. 60×84

Prisen er 200,- kr.

Fragt er 60 kr. ellers kan plakaten afhentes på Iscafeen i Skagen.

Send os en mail med din bestilling på bamsemuseetogvenner@gmail.com, vi glæder os til at høre fra dig.

Bamserne er på Instagram

Du kan nu også følge bamserne på Instagram. Her kan du bl.a. også se et udpluk af de forskellige skønne gæster vi har på Bamsemuseet. Lad os se dine minder fra Bamsemuseet og brug #Skagensbamsemuseum når du lægger dine billeder på Instagram.

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

 

NYHEDER I BAMSEMUSEETS BUTIK

Køb Lotte Linnets påklædningsbamse af Bamsemuseets helt egen Skagen Bamse. Pris 145,- kr.

Store og små tegneblokke fra Viking indbyder til timevis af kreativitet. Kig med på facebook eller youtube for at få gode ideer til kreativ leg. Pris A3 blok 150,- A4 blok 75,-