Events & Nyheder 2021

Bamserne står klar til en frisk sæson i 2021. Vi glæder os til at byde nye og gamle gæster velkommen og håber på at 2021 vil bringe os mulighed for at samles igen. På glædeligt gensyn i Skagen Bamsemuseum.

Plakat signering med Leif Sylvester

26. juli – Iscafeen, Oddevej 2A – kl. 16-17

   Mandag d. 26. juli kan du fra kl. 16:00 – 17:00 kan du på Iscafeen i Skagen få signeret din bamseplakat af kunstneren bag,  Leif Sylvester. 

Plakaten bliver solgt til fordel for alvorligt syge børn og deres familier i Skejby og vi glæder os til at byde Leif Sylvester velkommen i Skagen.

Plakat 200,- kr.     Taske 125,- kr.

Hvis ikke du har mulighed for at deltage, men ønsker at købe en signeret plakat så kontakt os via mail senest 25. juli: Bamsemuseetogvenner@gmail.com

Take-Off på P4

Tirsdag d. 29.6.2021 kl. 10-12 

Oddevej 2A, 9990 Skagen

 P4 radio sender tirsdag d. 29 juni fra Iscafeens Rosenhave i Skagen. 

Iscafeen er åben som vanligt så der er rig mulighed for at lytte med live, mens du nyder en god kop kaffe eller te i vores smukke Rosenhave.

Champagnesmagning

Fredag d. 23. Juli 2021 kl. 18:00

Køb din billet her

 Sommerferien er lige på trapperne og Champagnefan er endnu engang klar med et lækkert arrangement, hvor du kan smage på de skønneste champagner i de hyggelige omgivelser på Iscafeen i Skagen.

Al overskud fra dette arrangement går til Familiehuset i Skejby som hjælper børn og deres familier under længere indlæggelser på Skejby sygehus.

Prisen er 495,- kr

Du kan læse meget mere om arrangementet her.

 

Leif Sylvester

   Bamserne har endnu en glædelig overraskelse. Nu kan du også købe Leif Sylvesters Bamsemotiv som pose. Perfekt til madpakken, en tur på stranden, bamsetransport eller andet sjovt. Pengene fra salg af posen går til alvorligt syge børn og deres familier.

Prisen er 125,- kr.

Posen kan købes i Bamsemuseets butik eller ved henvendelse på Bamsemuseetogvenner@gmail.com

VI ÅBNER IGEN

                Endelig kan vi åbne vores Bamsemuseum igen.

Lørdag d. 1. maj kl. 10:00 kan du igen komme på besøg. Vi følger naturligvis alle anvisninger og derfor skal du være opmærksom på følgende:

– Du skal have en negativ corona-test som ikke er mere end 72 timer gammel.

– Du skal bruge mundbind under dit besøg på Bamsemuseet.

-Vi stiller håndsprit til rådighed i rigelige mængder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

 

Leif Sylvester Bamseplakat

                 Bamserne er så glade, de har nemlig fået en gave af Leif Sylvester ham selv, et bamsemotiv som vil børn det vel.

Et bamsemotiv trykt som plakat i str. 60×84

Prisen er 200,- kr.

Fragt er 60 kr. ellers kan plakaten afhentes på Iscafeen i Skagen.

Send os en mail med din bestilling på bamsemuseetogvenner@gmail.com, vi glæder os til at høre fra dig.

Bamserne er på Instagram

Du kan nu også følge bamserne på Instagram. Her kan du bl.a. også se et udpluk af de forskellige skønne gæster vi har på Bamsemuseet. Lad os se dine minder fra Bamsemuseet og brug #Skagensbamsemuseum når du lægger dine billeder på Instagram.

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

 

NYHEDER I BAMSEMUSEETS BUTIK

Køb Lotte Linnets påklædningsbamse af Bamsemuseets helt egen Skagen Bamse. Pris 145,- kr.

Store og små tegneblokke fra Viking indbyder til timevis af kreativitet. Kig med på facebook eller youtube for at få gode ideer til kreativ leg. Pris A3 blok 150,- A4 blok 75,-