Events & Nyheder 2020

Bamserne står klar til en frisk sæson i 2020. Vi glæder os til at byde nye og gamle gæster velkommen samt at finde nye hjem til alle vores skønne bamser i Bamsemuseets butik. På glædeligt gensyn i Skagen Bamsemuseum.

Bamsernes Adventskalender

Se alle tilgængelige afsnit af Bamsernes adventkalender her

Nytårs Champagnesmagning

Lørdag 19. December kl. 18:00

Iscafeen, Oddevej 2A, Skagen – For pladsreservation skriv til kontakt@champagnefan.dk

Er du typen som går all-in på nytårsaften, så kan du allerede nu begynde dine forberedelser, for bobler skal der til og Champagne fan er endnu engang klar til at vise dig rundt i boblernes verden og introducere sig for fem forskellige champagner samt byde på skøn tapasanretning fra Slagter Munch .

Champagnefan præsenterer her aftenens champagne menu:
Vi åbner for 5 forskellige champagner fra 3 nøje udvalgte champagnehuse, både nystiftede og familieejet gennem generationer.
🥂🍾 Du vil smage:
• Jean-Claude Vallois – Falsled Kro
• Liébart-Régnier Sur le Grand Marais
• Jean-Claude Vallois 2014 (vintage)
• Fred Legras Millésime 2014 (vintage)
• Liébart-Régnier Cuvée Confidencia 2012 (vintage)

Overskuddet fra Nytårschampagnesmagning går til bamsernes arbejde for alvorligt syge børn og deres familier i Skejby

Læs mere om arrangementet her

Julenyhed fra Martin Ib

Kan købes på Iscafeen, bestilles på facebook eller

skriv os en mail på Bamsemuseetogvenner@gmail.com


Nu kan du rigtig julehygge med juletræsflødeboller af MartinIb. Flødebollen består af en lækker marcipanbund m. skum overstrukket med mørk chokolade og kokos. Overskud fra salg af disse flødeboller går til bamsernes arbejde med alvorligt syge børn og deres familier.

Du kan også forudbestille dine flødeboller indtil 12. december, hvis du vil være sikker på at have nok til alle julegæsterne.

Rigtig glædelig jul!

Strikkecafé

Tirsdag i lige uger  kl. 19:00 – OBS sidste gang i år d. 8. december

Iscafeen, Oddevej 2A, Skagen – fri entré

Hver anden tirsdag er der strikkecafé i Iscafeen og alle er velkommen til hygge over strikketøjet. Følg med på Iscafeens facebookside for reminders og ændringer.

Champagnesmagning

Fredag d. 16. oktober kl. 18:00

Iscafeen, Oddevej 2A, Skagen – entré 495,- + gebyr køb billet her.

Champagne

Vi gentager sommerens succes og får igen besøg af Champagnefan som vil lede os igennem et sortiment af skønne champagner.

Vi byder på en hyggelig aften, hvor vi skal smage fem forskellige champagner fra to nøje udvalgte champagnehuse; Jean-Claude Vallois og Liébart. Herefter runder vi aftenen af med en lækker og let tapasanretning fra vores gode nabo Slagter Munch.

Efter smagningen vil der være mulighed for at købe champagne til fordelagtig pris.

Vi gør opmærksom på at vi kun har 20 pladser.

Læs mere om arrangementet her

Jan Schou

Fredag d. 21. August kl. 19:30

Iscafeen, Oddevej 2A, Skagen – entré 150 kr.

Billetter købes på Skagen Bamsemuseum tirsdag – søndag kl. 10-17

Skagens Bamsemuseum byder sammen med Jan Schou til en festlig aften. Jan Schou har de sidste 16 år været på ”Schou-tur” i Herning og dertil været kunstnerisk leder på Europas ældste sommerrevy ’Rottefælden’ i intet mindre end 22 år.

Du har kunnet opleve ham som Jan, Paven, ja sågar Dronning Margrethe. Denne aften får du lov at opleve ham som Jan. Jan med det gode humør, Jan med de festlige indslag og ikke mindst ildsjælen Jan som brænder for sin ambassadørrolle i nødhjælpsorganisationen Terre des Hommes.

Dette arrangement er til fordel for

Bamsemuseets Venners arbejde for kræftsyge børn.

Champagnesmagning

16. Juli 2020 kl. 18:00   +   17. Juli 2020 kl. 17:00

Iscafeen, Oddevej 2A, Skagen – entré 495,- + gebyr køb billet her.

PÅ GRUND AF DEN STORE EFTERSPØRGSEL HAR VI UDVIDET MED ENDNU EN DATO

Kom med til champagnesmagning på Iscafeen, ved siden af Skagen Bamsemuseum med Lucas Dupond, champagnespecialist v. Cuvée Champagne og leverandør til Falsled Kro.

Vi byder på en hyggelig aften, hvor vi skal smage fem forskellige champagner fra to nøje udvalgte champagnehuse; Jean-Claude Vallois og Fred Legras og aftenen afsluttes med en let tapasanretning fra slagter Munch.

Efter smagningen vil der være mulighed for at købe champagne til fordelagtig pris.

Pris: 495 kr. + gebyr
Kun 20 pladser.

Læs mere her

Genåbning

Bamsemuseet er nu klar til igen at åbne dørene for gæster. Vi har savnet jer alle og glæder os til at modtage jer på Skagen Bamsemuseum igen.

Bamserne har brugt de seneste måneder på at hygge lidt om Bamsemuseet, der er blevet justeret, planlagt og nusset og vi glæder os sådan til at vise det færdige arbejde frem.

Vi har også måtte tage vores forholdsregler, derfor vil der være håndsprit til rådighed ved indgangen til Bamsemuseet, bamsernes båd i haven er aflåst og kan endnu ikke benyttes og derudover kan der forekomme ventetid, ved mange besøgende gæster på én gang.

Vi sælger stadig gerne bamser online og du kan finde lidt af vores vare her på hjemmesiden under fanen Butik. Derudover vil vi på instagram løbende poste billeder af vores nye varer samt håndsyede bamser med meget mere.

Årets sommer i Skagen bliver anderledes, men skøn som altid.

Bedste hilsener fra Bamserne i Skagen

Månedens Bamseven

I 2020 vil vi hver måned introducere jer for en af vores skønne Bamsevenner. Bamsemuseet og Foreningen har uendeligt mange skønne venner som hver især sætter deres præg på bamserne og deres virke. Vores bamsevenner sørger for at sprede budskabet om bamsernes gode arbejde og de hjælper os med stort og småt.

Grundet corona har vi i juni måned valgt ikke at præsentere en månedens bamseven. Dog vender vi stærkt tilbage med flere præsentationer med tilhørende arrangementer.

Aflyst! Påskesalon på Iscafeen i Skagen Aflyst!

Lørdag d. 11. april 2020 kl. 16:00

Billetten.dk tager kontakt til alle jer som allerede har købt billetter, så i kan få dem refunderet.                            På forhånd tak for jeres forståelse.

Vores påskesalon er altid populær og i år sælges billetterne til fordel for Familiehuset i Skejby. Vi garanterer en hyggelig eftermiddag med skønt selskab, kaffe, te og ikke mindst Birgits hjemmebagte kringle. Operasanger, Jens-Christian Wandt leder os ud i fællessang med tekster, digte, tanker og ord som passer til dagen mellen langfredag og påskedag og i har jer et fantastisk stemningsfuldt program i vente.

Bamserne er på Instagram

Du kan nu også følge bamserne på Instagram. Her kan du bl.a. også se et udpluk af de forskellige skønne gæster vi har på Bamsemuseet. Lad os se dine minder fra Bamsemuseet og brug #Skagensbamsemuseum når du lægger dine billeder på Instagram.

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

NYHEDER I BAMSEMUSEETS BUTIK

Sølv eller guld Lykkebjørn smykker (Bjørn Nørgaard). 2500 kr går til afd. kræftsyge børn på Skejby sygehus.
Professionelle tegneblokke med Stakkels bamse motiv, fine blyanter fra Viking, samt den smukke notesbog i guld med Stakkels bamse motiv. Se under Butik for flere oplysninger.