Events & Nyheder 2021

Bamserne står klar til en frisk sæson i 2021. Vi glæder os til at byde nye og gamle gæster velkommen og håber på at 2021 vil bringe os mulighed for at samles igen. På glædeligt gensyn i Skagen Bamsemuseum.

VI ÅBNER IGEN

Endelig kan vi åbne vores Bamsemuseum igen.

Lørdag d. 1. maj kl. 10:00 kan du igen komme på besøg. Vi følger naturligvis alle anvisninger og derfor skal du være opmærksom på følgende:

– Du skal have en negativ corona-test som ikke er mere end 72 timer gammel.

– Du skal bruge mundbind under dit besøg på Bamsemuseet.

-Vi stiller håndsprit til rådighed i rigelige mængder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

Leif Sylvester Bamseplakat

Bamserne er så glade, de har nemlig fået en gave af Leif Sylvester ham selv, et bamsemotiv som vil børn det vel.

Et bamsemotiv trykt som plakat i str. 60×84

Prisen er 200,- kr.

Fragt er 60 kr. ellers kan plakaten afhentes på Iscafeen i Skagen.

Send os en mail med din bestilling på bamsemuseetogvenner@gmail.com, vi glæder os til at høre fra dig.

Bamserne er på Instagram

Du kan nu også følge bamserne på Instagram. Her kan du bl.a. også se et udpluk af de forskellige skønne gæster vi har på Bamsemuseet. Lad os se dine minder fra Bamsemuseet og brug #Skagensbamsemuseum når du lægger dine billeder på Instagram.

En ny beboer på Skagen Bamsemuseum

September 2018

EU-kommisær Margrethe Vestager kunne i forbindelse med sit besøg i Aalborg Kultur og Kongres center overdrager den strikkede elefant Danoy til Jonna Thygesen. Danoy er navngivet efter hans tilblivelse i både Danmark og Bruxelles, hvor Margrethe Vestager har hhv. bopæl og kontor.

I forbindelse med overdragelsen kunne Jonna fortælle om Bamsemuseets store arbejde med kræftramte børn og deres familier, både på afd. BU1 og i Familiehuset Skejby. Margrethe Vestager viste stort engagement herfor og om Danoys nye naboer og deres bedrifter udtalte hun begejstret “bamsernes fællesskab er meget forskellige, der er ikke to der ens, men fælles for alle bamser er at de er glade og tænker med hjertet”.

NYHEDER I BAMSEMUSEETS BUTIK

Køb Lotte Linnets påklædningsbamse af Bamsemuseets helt egen Skagen Bamse. Pris 145,- kr.

Store og små tegneblokke fra Viking indbyder til timevis af kreativitet. Kig med på facebook eller youtube for at få gode ideer til kreativ leg. Pris A3 blok 150,- A4 blok 75,-