Monchhichi – Chicaboo – Bølle

Bamsemuseet har fået ny beboere. Vivi og Freddy har venligt udlånt museet deres Bølle bamser. Bølle eller Bimse bamsen – Monchhichi som de faktisk hedder – var en klassiker i børneværelserne op igennem 70- og 80erne.

Monchhichi, er en Japanske plysdyr fra Sekquichi Corporation, født i 1974.  Siden dengang har der været uenighed om hvorvidt den lille abe var en dukke eller bamse, men kære det er de.

Den klassiske Monchhichi har en lille sut, der kan tages i munden. Tidligere suttede de små aber på deres tommelfinger, men da man i 80erne anbefalede, at børn ikke længere skulle sutte på tommelfinger, blev dette ændret til en sut.

4 Replies to “Monchhichi – Chicaboo – Bølle”

  1. Kære Bamser, Jonna og andre bamsemødre, samt Bøllebamserne. Også jeg har et par af jeres slags, og de må gerne komme på besøg på museet, dersom I vil låne dem. de ha rogså lit udstr, bl.a. en bil og rumdragt med tilbehør….

    Hjertelige forårshilsner fra Kruså
    Lise Brastrup Clasen

  2. Hej jeg vil spørge dig om noget jeg husker som lille havde jeg en stor bøllebamse og nu har jeg selv fået mig en søn og jeg vil lige spørge om kan få hvis søde ringe mig op på tlf 42750479

    Mvh Benjamin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *